Europa Conference League

Αντύπας: «Μπορεί να βγει κάτι καλό για τον Ολυμπιακό από τη ρεβάνς με τη Μακάμπι»

Ο Ηρακλής Αντύπας τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να βγει κερδισμένος από τη ρεβάνς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Το ρεπορτάζ-σχόλιο του Ηρακλή Αντύπα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει της ρεβάνς του Ολυμπιακού κόντρα στη Μακάμπι. Οι Πειραιώτες καλούνται να κάνουν ένα θαύμα απέναντι στους Ισραηλινούς στη Σερβία, έχοντας να ανατρέψουν το 1-4 του πρώτου αγώνα.

«Το θέμα είναι τι πρόσωπο θα δείξει ο Ολυμπιακός, γιατί στον έναν μήνα του Μεντιλίμπαρ έχουμε δει και πολύ καλά, αλλά και πολύ άσχημα παιχνίδια. Αν βγάλει το πρόσωπο της ρεβάνς με τη Φερεντσβάρος, θα αποκτήσει ένα ενδιαφέρον το ματς. Χρειάζεται αυτή την αντίδραση μετά τις δύο τελευταίες ήττες, ακόμη κι αν δεν προκριθεί τελικά η ομάδα. Αν προηγηθεί ο Ολυμπιακός σχετικά νωρίς, μπορεί να το κυνηγήσει μετά. Αν γίνει τέτοια ανατροπή θα τη θυμόμαστε μετά για πάντα. Μπορεί να βγει κάτι καλό από το σημερινό ματς για τον Ολυμπιακό», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή «Πρεσάρισμα» των Βάιου Τσούτσικα και Μιχάλη Τσόχου.

Στη συνέχεια μίλησε για το πλάνο του Μεντιλίμπαρ, ο οποίος φαίνεται ότι έχει κάνει σκέψεις για σύστημα με τριάδα πίσω, ενώ κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο Τζολάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x